Riskiasiantuntija Riskienvalvontaosaston Operatiiviset riskit -toimistoon

Määräaikainen Riskiasiantuntija Riskienvalvontaosaston Operatiiviset riskit -toimistoon

Riskienvalvontaosaston Operatiiviset riskit -toimisto valvoo, että Finanssivalvonnan valvottavien operatiivisten riskien hallinta on riittävällä tavalla järjestetty. Toimiston vastuualueeseen kuuluvat myös valvottavien rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen sekä asiakkaantuntemisen menettelyjen, IT- ja maksujärjestelmien sekä arvopapereiden selvitys- ja säilytysjärjestelmien valvonta.

Haemme Operatiiviset riskit – toimistoon

MÄÄRÄAIKAISTA RISKIASIANTUNTIJAA

Tehtävä on asiantuntijatehtävä: riskiasiantuntija osallistuu rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen ja asiakkaan tuntemisen valvontatyöhön sekä Finanssivalvonnan rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen riskiarvion kehittämiseen.

Tehtävässä odotamme

  • tehtävään soveltuvaa ylempää oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa, muuta ylempää korkeakoulututkintoa (esim. OTM, KTM, DI, FM) tai loppuvaiheessa olevia opintoja

  • vastuullisuutta ja aktiivista otetta työskentelyyn

  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Arvostamme käytännön kokemusta asiakkaan tuntemiseen ja rahanpesun/terrorismin rahoittamisen estämiseen liittyvistä tehtävistä sekä riskienhallintaa tukevien tietojärjestelmien tuntemusta.

Tarjoamme sinulle

  • todellisen näköalapaikan finanssimarkkinoihin

  • mielenkiintoisia, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen alueella

Virkasuhde on määräaikainen. Tehtävän palkkaus ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan. Toimenkuva ja vaativuusluokka täsmennetään valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa 9.8 – 18.8.2017 toimistopäällikkö Markku Koponen, puhelin (09) 1835389, markku.koponen@finanssivalvonta.fi sekä 21.8 – 25.8. johtava lakimies Maarit Pihkala, puhelin (09) 1835240, maarit.pihkala@finanssivalvonta.fi.

Finanssivalvonta edistää finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa. Lisäksi osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Hallinnollisesti toimimme Suomen Pankin yhteydessä, päätöksenteossa olemme itsenäisiä. Fivalaisia on lähes 200, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA

Hakuaika alkaa: 09.08.2017 12:00 Hakuaika päättyy: 27.08.2017 23:59