Markkinavalvoja sijoituspalvelutoiminnan valvontaan

Oletko työskennellyt finanssisektorilla sijoituspalvelutoiminnan ja sijoitustuotteiden tarjonnan parissa? Haluatko nähdä arvopaperisektorin toimintaa valvojan näkökulmasta? Kiinnostaako sinua sääntely ja kansainvälinen toiminta? Jos haluat edistää hyviä toimintatapoja ja markkinakäytänteitä, meillä voi olla tehtävä juuri sinulle.

Haemme joukkoomme

ASIANTUNTIJAA SIJOITUSPALVELUTOIMINNAN VALVONTAAN

Vastaat sijoituspalveluiden tarjoajien valvonnasta sekä valvonnan kehittämisestä. Valvonta kohdistuu lisäksi rahastotoimijoihin sekä myös muihin arvopaperimarkkinoilla toimiviin tahoihin. Vastaat sijoituspalveluja tarjoavien toimijoiden valvonnasta, toimijoiden toimilupaedellytysten arvioimisesta ja valvot menettelytapojen noudattamista tarjottaessa sijoituspalveluja. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden Pääomamarkkinoiden valvonnan eri vastuuyksiköiden kanssa. Olet lisäksi mukana vaikuttamassa eurooppalaisessa valvonta- ja sääntely-yhteistyössä sekä muussa sidosryhmäyhteistyössä. Teet tiiviisti yhteistyötä myös pohjoismaisten valvojakollegoiden kanssa.

Tunnet hyvin sijoituspalvelutoimintaa, rahastoliiketoimintaa ja arvopaperimarkkinoiden toimintaa ja markkinaa. Sinulla on laajasti kokemusta 

  • sijoituspalveluyritysten toiminnasta
  • sijoituspalveluiden tarjoamista koskevista vaatimuksista
  • rahastotuotteista ja muista sijoitustuotteista sekä niiden markkinasta
  • tehtäväalueeseen liittyvästä sääntelystä.

Olet yhteistyöhakuinen, tavoitteellinen ja analyyttinen. Pystyt toimimaan paineen alla. Hahmotat olennaiset asiat laajoista kokonaisuuksista ja haet oma-aloitteisesti parhaita ratkaisuja valvonnan ja sääntelyn kehittämiseksi. Olet tottunut esiintyjä, kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ja sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Markkinavalvojana pääset edistämään hyviä käytänteitä sijoituspalveluiden ja -tuotteiden tarjonnassa. Finanssivalvonnassa olet osana eurooppalaista valvontayhteisöä vaikuttamassa finanssimarkkinoiden ja niiden valvonnan kehittämisessä. Työ meillä tarjoaa myös mahdollisuuden jatkuvaan osaamisen kartuttamiseen. Olemme asiantuntijajoukko, joka tekee yhdessä töitä mukavassa työilmapiirissä. 

Virkasuhde on vakinainen. Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 17) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa toimistopäällikkö Eeva Granskog, p. 09 183 5203 tai eeva.granskog(at)finanssivalvonta.fi, ke 5.8. klo 13–15, to 6.8. klo 13–15, ti 11.8. klo 13–15 ja to 20.8. klo 11–13.

Fiva työllistää noin 230 rahoitus- ja vakuutusalan asiantuntijaa. Toimintamme tavoitteena on finanssimarkkinoiden vakauden edellyttämä luotto-, vakuutus- ja eläkelaitosten ja muiden valvottavien vakaa toiminta. Tavoitteenamme on myös vakuutettujen etujen turvaaminen ja yleisen luottamuksen säilyminen finanssimarkkinoiden toimintaan. Lisäksi tehtäviimme kuuluu edistää hyvien menettelytapojen noudattamista finanssimarkkinoilla ja yleisön tietämystä finanssimarkkinoista.

Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA

Hakuaika alkaa: 13.07.2020 11:00Hakuaika päättyy: 21.08.2020 23:59