Kesätyö korkeakouluopiskelijalle Finanssivalvonnan Rahanpesun estäminen -toimistossa

Rahanpesun estämisen valvonta on yksi Finanssivalvonnan painopistealueista vuonna 2020. Panostamme valvottavien riskiperusteiseen valvontaan, ohjeistuksen kehittämiseen ja kansainväliseen yhteistyöhön. Jos olet opintojen loppuvaiheessa oleva oikeustieteen opiskelija, saatat olla etsimämme henkilö.

Haemme

kesätyöntekijää

rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen juristitehtäviin.

Työskentelet yhdessä toimiston asiantuntijoiden kanssa rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen liittyvissä asiantuntijatehtävissä.

Sinulla on oikeustieteellinen korkeakoulututkinto loppusuoralla. Olet kiinnostunut rahanpesun ja terrorismin rahoituksen ehkäisystä ja niitä koskevasta sääntelystä. Olet mahdollisesti jo hankkinut osaamista aihealueesta esimerkiksi työskentelemällä pankissa, vakuutusyhtiössä tai muussa Finanssivalvonnan valvottavassa. Olet laatinut muistioita, kirjelmiä ja muita oikeudellista tekstejä ja hahmotat rahanpesuun ja terrorismin rahoittamiseen liittyviä kokonaisuuksia.

Hallitset hyvin tavallisimmat toimisto-ohjelmat (Outlook, Word, PowerPoint, Excel). Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, itsenäinen ote työhön ja etsit aktiivisesti parhaita ratkaisuja. Erinomaisen suomen kielen lisäksi sinulla on vähintään hyvä englannin kielen taito.

Sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti ja työskennellä finanssialan kannalta keskeisessä viranomaisessa. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä kannustavat ja tukea antavat kollegat. Finanssivalvonnassa ja Suomen Pankissa ahkeroi kesän aikana kymmeniä kesätyöntekijöitä, joiden kanssa pääset verkostoitumaan kesän aikana. Tutustu myös aikaisempien vuosien kesätyöntekijöiden blogeihin.

Kesätyö on määräaikainen 11.5.–13.9, ja sen kesto on noin 3 kuukautta tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Pekka Vasara, p. 09 183 5513, pekka.vasara(at)finanssivalvonta.fi


Finanssivalvonnassa edistämme finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Meitä fivalaisia on noin 210, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA

Hakuaika alkaa: 13.01.2020 08:00Hakuaika päättyy: 09.02.2020 23:59