Vastuuvalvoja vakuutusyhtiöiden jatkuvaan valvontaan


Tule mukaan kehittyvään vakuutusvalvontaan!

Haemme

VASTUUVALVOJAA

vahinko- ja henkivakuutusyhtiöiden valvontaan.

Vastaat nimettyjen vahinko- ja henkivakuutusyhtiöiden, vakuutusryhmien ja finanssikonglomeraattien valvonnasta. Työhösi sisältyy mm. vakavaraisuuden, kannattavuuden ja luotettavan hallinnon valvontatehtäviä sekä markkina- ja vakuutusteknisten riskien riskiperusteista valvontaa. Tehtäväkokonaisuutesi muokkautuu koulutus- ja osaamistaustasi mukaan, ja voit myös toimia muiden asiantuntijoidemme tukena.

Vakuutustoiminnan, vakuutusyhtiöiden luotettavan hallinnon ja kansainvälisen valvontayhteistyön kysymykset ovat vahvuutesi, ja sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Olet aktiivinen ja esiintymistaitoinen asiantuntija, joka pärjää erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen lisäksi englanniksi ja pärjäät ruotsin kielellä.

Asiantuntijamme tekevät työtä merkityksellisten valvontatehtävien parissa, ja pääset kehittämään valvontatyötämme yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Vaativien työtehtävien lisäksi meillä on aina tarjolla osaavien kollegoiden tuki.

Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 17) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Lisätietoja antaa toimistopäällikkö Teija Korpiaho, p. 046 876 9600 tai teija.korpiaho(at)finanssivalvonta.fi.

Finanssivalvonta edistää finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Noin 200 tulevan kollegasi toimipiste sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA

Hakuaika alkaa: 27.11.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 17.12.2018 23:59